Carbon Peel

Servicii oferite de clinica ZeusMed

CARBON PEEL

Dacă îți dorești un ten lipsit de imperfecțiuni, însă cremele pe care le folosești par să nu mai aibă același randament pentru că pielea s-a obișnuit cu produsele, există o metodă mult mai eficientă cu rezultate pe termen lung, care va reda tegumentului fermitatea și luminozitatea de altădată. Mai mult decât atât, te ajută să scapi de ridurile fine.

Procedura estetică poartă numele de Carbon Peel, fiind un tratament din ce în ce mai popular în rândul celebrităților din întreaga lume. Viteza de execuție și eficiența acestui tratament fac procedura atât de atractivă. 

Reînnoiește-ți aspectul pielii printr-o tehnică non-invazivă, la Zeus Med. 

Procedura este nedureroasă și compatibilă cu orice tip de piele, fiind executată de profesioniști în domeniu la cabinetul Zeus Med. Tratamentul facial cu laser Carbon Peel declanșează procesele de regenerare ale pielii, stimulând în același timp producția de colagen și poate fi făcut inclusiv pentru persoanele care prezintă alergii și nu pot suporta un alt tip de exfoliere.

Procedura este soluția perfectă pentru cei care își doresc un ten lipsit de imperfecțiuni, deoarece oferă rezultate pe termen lung, tratează petele pigmentare, restabilește fermitatea și luminozitatea pielii, reduce dimensiunea porilor, previne formarea acneei și estompează semnele îmbătrânirii. Peelingul nu produce durere, ci doar o senzație de încălzire la nivelul tenului, lucru care îl face atât de dorit în cabinetele estetice. 

Procedura Carbon Peel este non-invazivă, ceea ce înseamnă că nu este necesară o perioadă de recuperare. Tratamentul durează aproximativ 30 de minute și poate fi efectuat chiar în timpul pauzei de prânz, fără a afecta programul de lucru.

Acest tratament popular de înfrumusețare este una dintre cele mai avansate proceduri de îngrijire a pielii, folosit pentru a elimina celulele moarte, a reduce semnele de îmbătrânire și a îmbunătăți textura pielii. Tratamentul este recomandat în aceeași măsură femeilor, cât și bărbaților, care se confruntă cu ten gras, piele acneică sau cu semne ale îmbătrânirii. 

Cum este executat tratamentul facial Carbon Peel la Zeus Med 

Procedura Carbon Peel constă în aplicarea unui strat subțire de carbon vegetal pe piele, care este mai apoi expus la o lumină laser. Particulele de carbon absorb lumina, producând căldură și descompunând particulele de carbon în fragmente mai mici, care sunt apoi îndepărtate. 

Carbonul este substanța care extrage toate impuritățile de la nivelul pielii, curăță în profunzime porii și scoate la suprafață celulele moarte. 

Procedura Carbon Peel induce un răspuns inflamator controlat la nivelul pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Acest proces ajută la reducerea ridurilor și a liniilor fine, la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea hiperpigmentării, la reducerea cicatricilor acneice și la îmbunătățirea tonusului și clarității pielii.

PEELING CARBON