Conturarea Mandibulei

Servicii Premium

Acid hialuronic poate fi folosită pentru a crește volumele și a remodela contururile feței și corpului. Aceasta se mai numește și profiloplastie și presupune îmbunătățirea și înfrumusețarea profilului pentru a reechilibra armonia feței, remodelând în același timp optim nasul, fruntea, buzele, bărbia, pomeții și maxilarul.

Injecțiile cu acid hialuronic pot fi folosite pentru a remodela maxilarul, în special linia maxilarului. Tehnica se numește Jawline Coutouring și implică injectarea de-a lungul osului mandibular. Este cunoscut și sub denumirea de „Texas Look”, deoarece își propune să ofere liniei maxilarului o formă mai pătrată, americană. Acest tip de injecții sunt foarte populare în Orientul Mijlociu, în special în Arabia Saudită.

Jawline contouring este o procedura simpla, sigura și eficienta pentru anti-îmbătrânire și restabilirea echilibrului și armoniei feței. Odată cu vârsta, vedem adesea o pierdere a definiției de-a lungul liniei maxilarului, ceea ce duce la formarea de fălci. O linie definită a maxilarului poate da aspectul unei fețe mai tinere și poate reduce aspectul pielii lăsate sau lăsate în jurul zonei maxilarului. Acesta procedura poate reduce aspectul  bărbiei duble și poate face maxilarul să pară mai definit.

Acesta procedura  face ca bărbia să pară mai proeminentă, astfel încât să se echilibreze cu alte trăsături faciale, cum ar fi ochii, nasul și obrajii, atunci când este privită din anumite unghiuri, cum ar fi de sus, de dedesubt și mai ales din lateral.

Rezultatele sunt foarte naturale și durează între 12 și 24 de luni.

sliming face