Conturarea pometilor cu acid hialuronic

Servicii oferite de clinica ZeusMed

Modelarea pomeților cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă, nedureroasă, ce oferă rezultate spectaculoase, reface conturul facial, redă volumul pomeților, conferă un aspect proaspăt și înlătură aspectul de față căzută, trist, îmbătrânit, obosit.

Simbol universal al frumuseții, pomeții proeminenți accentuează forma în V a feței, specifică tinereții. În cazul persoanelor trecute de prima tinerețe, redarea conturului și a volumului pierdut al pomeților este mai mult decât binevenită.

Acid hialuronic poate fi folosită pentru a crește volumele și a remodela contururile feței și corpului. Aceasta se mai numește și profiloplastie și presupune îmbunătățirea și înfrumusețarea profilului pentru a reechilibra armonia feței, remodelând în același timp optim nasul, fruntea, buzele, bărbia, pomeții și maxilarul.

Umplerea pomeților este de obicei injectată cu ajutorul unei canule pe partea cea mai înaltă a pomeților pentru a ridica fața și a da aspectul pomeților conturați natural.

Rezultate

Rezultatele tratamentului de la nivelul pometilor sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare dupa cateva zile cind edemul (tumefierea) dispare total iar acidul hialuronic se aseaza corespunzator.

Timp de 2-3 zile de la injectare pot aparea mici vanatai(echimoze, hematoame) care dispar treptat.

Rezultatele dureaza intre 6 luni si 1 an, in functie de tipul de acid hialuronic si de metabolismul fiecarei persoane. La nivelul pometilor rezultatele sunt cele mai de durata datorita tipului mai vascos de acid hialuronic necesar zonei. Dupa aceasta perioada este bine sa revi pentru a reimprosapata tratamentele si pentru a-ti mentine rezultatele.

Beneficiile remodelarii şi redefinirii pomeților cu acid hyaluronic

Injectarea hialuronului în pomeți oferă rezultate imediate si ajută la stimularea producerii de colagen și elastină din piele, responsabile pentru redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

Alte beneficii:

  • ridicarea imediata a pomeților
  • redarea volumului obrajilor căzuți
  • atenuarea ridurilor nazolabiale și a cearcănelor
  • conturare trăsăturilor faciale și îmbunătățirea simetriei feței
  • întinderea, netezirea și catifelarea pielea
  • ștergerea semnelor de stres și oboseală
  • estomparea aspectului de chip trist și îmbătrânit

Cât durează și ce se întâmplă în timpul procedurii

Pentru reducerea disconfortului se aplică local unguent cu anestezic pentru aproximativ 15 minute.

Injectarea durează între 15 și 30 de minute, în funcție de cantitatea de acid hialuronic necesară și de rezultatele pe care clientul dorește să obțină.Acidul hialuronic este injectat treptat, astfel încât să se creeze efectul de sculpting prin pronunțarea liniei pomeților.