SPECIALISTI IN DOMENIU

Despre ZEUS MED

Clinica ZeusMed este locul in care  gasesti soluții rapide si de lunga durata pentru problemele estetice si medicale.  Zeus Med este locul unde întrebările găsesc răspuns și problemele au rezolvare. Printre cele mai căutate servicii se numără implantul mamar, marirea buzelor, tratamente pentru eliminarea celulitei, slăbirea localizată, asigurarea elasticității pielii, tonifiere și eliminarea ridurilor fine.

Frumusețea este dezideratul oricărei femei și din înțelegerea profundă a acestei nevoi de a stopa trecerea timpului și a rezolva probleme care necesită atenție sporită, a luat naștere clinica noastră ce pune la dispoziție servicii complete într-un singur loc..

ZeusMed reprezintă un punct de sprijin în dezvoltarea și aplicarea la scară largă a tratamentelor faciale și corporale prin intermediul aparaturii last generation.

Clinica oferă consultații de specialitate clientelor pentru a identifica necesitățile fiecăreia și a oferi un tratament individual cu rezultate pe loc. Specialiștii vor analiza toți factorii care ar putea influența succesul procedurilor pentru a ajuta fiecare femeie să ajungă la rezultatul dorit.

Serviciile de care pot beneficia clientele în clinica Zeus Med sunt numeroase, de la body contouring cu Eximia Platinum, contouring facial, epilare definitiva cu laser Dioda, epilare definitiva cu laser, epilare definitivă cu ecolaser până la tratamente corporale complexe menite să redea suplețea și fermitatea pielii.

Calitatea serviciilor oferite este garantul unei clientele selecte care știe să aprecieze serviciile premium.

Grație noilor tehnologii, femeile care și-au dorit să scape de celulită și de aspectul de “coajă de portocală”, au inclus în stilul de viață și tratamente care au revoluționat piața. Clinica Zeus Med folosește Eximia Platinum sau “Tratamentul Vedetelor”, așa cum mai este numit, fiind un dispozitiv cosmetico-medical de ultimă generație care este folosit  atât pentru tratamente faciale, cât și pentru tratamente corporale.

Fiecare pas pe care îl facem către a deveni frumoși de la interior spre exterior ar putea fi denumit metaforic un jurnal de călătorie. Te asteptam la ZeusMed sa iti fim alaturi in calatoria spre un corp la care ai visat mereu!

Parerea clientelor noastre

Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea lor

Anna @anna_roman___

Nicoleta @nicoletanuca

Gabriela @gabriella_theartist

Lavinia @furtunalavinia

ZEUSMED @ 2022.

Lucram cu pacientii nostri atent si cu profesionalism

2001
Fondat in anul
11010
Clienti fericiti
11
Angajati
1
SEDII
28
TRATAMENTE
100
PROFESIONALISM