Marirea buzelor

Servicii Premium

Mărirea buzelor cu acid hialuronic la clinica Zeus Med

Tot ce trebuie să știi despre cea mai populară intervenție estetică

Buzele roșii și pline de viață sunt un  simbol al frumuseții si al senzualității.

Buzele pline au sunt asocitate cu tineretea si frumusetea, iar cu ajutorul acidului hialuronic putem obtine un aspect natural, buze moi, cu un contur definit, volum sporit si hidratare in profunzime.

În cele mai multe cazuri, recuperarea după mărirea buzelor este rapidă, iar unul dintre avantajele majore ale acestei proceduri non-invazive este rezultatul imediat. 

Procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai sigure metode de a obține buze voluminoase și pentru a corecta eficient imperfecțiunile. Înainte de intervenție, pacientele sunt informate în clinica Zeus Med despre realizarea procedurii și alegerea tipului de acid care va fi injectat. Procedura este sigură și se desfășoară sub supravegherea atentă a medicului specialist, asigurându-se că rezultatul final este natural și armonios.

Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în mod normal în piele. În cazul acestei proceduri, acidul este introdus în buze, după aplicarea anesteziei locale, pentru a adăuga volum și a corecta asimetriile sau ridurile fine. Substanța acționează ca un agent de umplere, oferind un aspect natural, fiind introdusă cu respectarea proporțiilor pentru un rezultat excelent.

Rezultatele procedurii de mărire a buzelor pot varia în funcție de anatomia și nevoile individuale ale fiecărui pacient. De aceea, consultația inițială este esențială pentru a discuta așteptările și pentru a primi recomandări personalizate. În timpul procedurii, medicul va utiliza tehnici avansate de injectare pentru a obține rezultatele așteptate.

Recomandări după intervenția de mărire a buzelor pentru a asigura o recuperare optimă și rezultate pe termen lung

 

Una dintre principalele recomandări face referire la hidratare, care este factorul esențial în menținerea acidului hialuronic la nivelul buzelor și feței. Masajul buzelor post intervenție este foarte important pentru a evita migrarea, cât și acumularea acidului hialuronic în mici formațiuni rotunde la nivelul buzelor, cunoscute drept “gâlme”. Pot apărea mici vânătăi pe buze după intervenție, ca rezultat al penetrării țesutului, însă vindecarea este una rapidă.

Se recomandă evitarea tratamentului cu antiinflamatoare înainte de procedură și a fumatului înainte și după procedură. De asemena, expunerea la căldură (băi fierbinți, saună, solar) este necesar să fie evitată.

Totodată, este important de menționat că mărirea buzelor cu acid hialuronic nu este o intervenție definitivă și rezultatele vor fi temporare. Durata efectului poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi metabolismul individual al pacientului. Cu toate acestea, efectele pot dura în medie între 6 și 12 luni, însă cu o hidratare corespunzătoare, efectul poate fi îndelungat. 

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă, ceea ce înseamnă că este bine tolerat de către organism și nu necesită teste preliminare de alergie.

MARIREA BUZELOR