Slimming Face

Servicii Premium

Slimming face sau subtirea fetei este o procedura noninvaziva, nedureroasa care se efectueaza sub anestezie locala si are ca scop sculptarea intr-un mod armonios a fetei. Procedura de subtire a fetei se realizeaza prin injectarea botoxului in muschiul maseter, care, în urma injectării, se relaxează, rezultând astfel un aspect al feței mai alungit, mai subțiat și mai frumos conturat.

Rezultate:

  • o față mai subțire în partea inferioară
  • aspect de chip sculptat în mod atrăgător
  • diminuarea asimetriilor date de mărirea în volum a maseterului
  • armonizarea trăsăturilor

Sunt multe femei si barbati care isi doresc sa aiba un aspect mai suplu la fata, iar scaderea in greutate nu este intotdeauna cea mai buna solutie, deoarece, sunt anumite persoane carora obrajii le raman la fel de voluminosi.

Tratamentul cu toxină botulinică este alegerea ideală pentru subțierea și conturarea feței în partea inferioară, pentru a obține ideala forma în V a feței, fără bisturiu.

Cum se desfășoară procedura

Se injecteaza aproximativ 3 – 6 injecții, respective aproximativ 20 unități de toxină botulinică pe fiecare parte a feței, folosind o seringă cu un ac foarte fin. Intervenția se realizeaza fara anestezie, întrucât nu simți decât un ușor disconfort. Însă, daca sunteti o persoana foarte sensibila, se poate aplica un anestezic local.

Procedura este ușoară și rapidă, nefiind necesar mai mult de 20 de minute și se poate realiza în orice perioadă a anului. După procedura de ovalizare a conturului facial cu toxina botulinică, îți poți relua imediat activitățile obișnuite.

Rezultatul procedurii incepe sa apara  în  aproximativ 1 – 2 săptămâni, efectul final de subțiere a feței se instalează gradual, în 2 – 4 săptămâni.

Efectul procedurii poate dura de la 3 luni până la 1 an, în funcție de particularitățile fiecărei persoane si de intensitatea activității musculare.

Repetarea tratamentului la fiecare 4 – 6 luni în primii 2 ani încurajează relaxarea mușchiului maseter cu implicit o remanență mai bună pe termen mai lung și o reducere a segmentelor de mușchi cu activitate hipertrofică cronică.

sliming face