Tratament Acnee

Servicii Premium

De la problemele cu acneea, la rezultate spectaculoase, tratamente personalizate pentru fiecare tip de ten la clinica Zeus Med.

Aspectul exterior este oglinda felului în care ne tratăm pe noi înșine și a modului în care ne îngrijim, de aceea, atunci când observăm dezechilibre este important să facem o analiză și să cerem sfatul și sprijinul unui skincare specialist. Pielea, de exemplu, cel mai mare și cel mai greu organ al corpului uman, poate fi considerată oglinda stării generale a sănătății noastre. 

Anumite probleme de la nivel intern pot fi reflectate pe piele sub forma unor probleme dermatologice (acnee, piele uscată, ten gras, comedoane etc.), care adesea se rezolvă în proporție de 100% cu ajutorul persoanei potrivite, în acest caz un specialist, care în urma unei anamneze poate identifica problemele principale și poate face să dispară efectele în doar câteva ședințe de tratament. Totodată, se lucrează alături de pacient asupra cauzelor care au dus la apariția afecțiunilor cutanate.

Curățarea tenului implică o serie de proceduri inclusiv cu aparate speciale care au scopul de a reduce considerabil durerea în timpul extracției acneei și pentru a ușura procedura. De asemena, tratamentele implică peelinguri chimice  pentru ameliorarea tenului gras, mixt, seboreic, uscat, a cuperozei, a petelor pigmentare și a cicatricilor dobândite. 

Specialistul de beauty este specializat în tratamentul cu diferite afecțiuni ale pielii, care necesită o atenție deosebită, cum ar fi vitiligo, eritroză, rozacee, dermatită seboreică, dermatită de contact, psoriazis, keratoză pilară, foliculită, hiperplazia sebacee, xantelasma, poikiloderma civatte, angioame.

Cum te pregătești pentru un tratament facial antiacnee.

Este important să acordăm atenție semnalelor pe care pielea noastră le transmite și să înțelegem că o piele sănătoasă nu este doar o chestiune de ordin estetic, ci și o reflectare a echilibrului și sănătății interne, dar și a obiceiurilor noastre de zi cu zi. Un ten curat și un decolteu luminos sunt oglinda felului în care ne îngrijim, dar și a substanțelor pe care le aplicăm pe piele, de aceea sfatul unui specialist, tratamente și curățări constante, dar și o rutină de skincare personalizată ne ajută să ajungem la rezultatul dorit.

Îngrijirea corespunzătoare a pielii cu tratamentele potrivite tipului de ten, o alimentație echilibrată și hidratarea adecvată sunt factori cheie pentru menținerea sănătății pielii și a aspectului fizic. Specialistul trebuie să fie informat cu privire la medicația pe care pacientul o urmează, dacă suferă de alergii și care sunt acestea și să ofere informații cu privire la rutina de skincare. În acest sens se va întocmi un “jurnal al frumuseții” pentru a avea cu acuratețe toate informațiile necesare pentru stabilirea tipului de tratament pe care îl va urma, cât și rutina de îngrijire post-tratament.

Ce este recomandată să eviți înainte de tratamentele faciale: epilarea cu cel puțin 24 de ore înainte de procedură, utilizarea produselor ce conțin AHA, BHA, RETINOL cu 10 zile înainte de tratamentul facial, expunerea la soare sau solar cu trei-patru zile înainte de tratament.

Ce este recomandat să faci după tratamentele faciale: 24 de ore după procedură se evită băile fierbinți, sauna, efortul fizic, aburii, contactul cu substanțele de curățenie și folosirea produselor cosmetice câte zile recomandă specialistul.